Friday, March 16, 2007

Как така...

... светът отива на вятъра??!?!


 


Нали знаете как има неща, които всички виждат и знаят, но никой не се обажда? И онези моменти, в които просто не издържате и казвате всичко, което ви е в главата? Точно това ми се случи.
Хората трябва да спрат и да приемат собствената си красота. Само че те правят всичко п осилите си, за да бъдат "приети". Мислят си, че тяхната красота не е достатъчна, фалшивото било на мода. Изправят си и си горят косата докато не стане по-права и от лист хартия. Боядисват я черна, само за да ги направи по-забележими, но добавят и всякакви други цветове, за да се чувстват нещо повече. Слагат си изкуствени мигли толкова големи, че дори не приличат на мигли. И грим по-гъст от мед, за да скрият всичкото това акне, 9 нюанса по-светъл от цвета на кожата им, за да са по-бели от колкото са всъщност. Супер дълги удължения на косата, за да постигнат онзи "уникален" изглед. И това, за да скрият как са се провалили, опитвайки се сами да се подстрижат. Опитват се да ходят на колкото се може повече партита, клубове, шоута, концерти, само за да се перчат след това и хората да си мислят, че те са тоооолкова "готини".
Пиърсинг без никакво значение, само за да изглеждат "hardcore"... все едно са забили най-мръсната, стара безопасна игла в устната си, само за да накарат онова момче/момиче да ги забележи... нищо, че полът му/й не може да се определи. Носят панталони, по тесни и от самата им кожа, дори ги боли като ги носят, но на кого му пука?
Защо всички са толкова превзети... ако си грозен отвътре, за какво само се криеш? Ти не си онзи готин пич от супер яката банда. Стига си крил сладкото си лице зад тази черна дълга коса. Ти си този, който си, поради някаква причина. Не мислиш ли, че това струва много повече от 200 лева грим, 300 лева преса, онези джинси за 100 лева и онази евтина камера, която те прави да изглеждаш "по-добре"? Слаб? Ха... Всички хресват слаби момчета и момичета, нали? Те са най-атрактивните и желаните, права ли съм? Права ли съм? Не, не съм. Fuck слабостта! Какво като не можеш да се побереш в тини-мини-уини размера джинси и не можеш да пазаруваш от щанда за малки деца? Преживей го, по дяволите. Ти си красив/красива. Не ти е нужно да тежиш по-малко от по-малкия/малката ти брат/сестра, за да бъдеш невероятен/невероятна!Всеки е страхотно произведение на изкуството и е красив.
*маха*

Да, и теб също те имам в предвид.

Това исках да кажа... хехе, отпуснах се като го направих.

<33

2 comments:

Unknown said...

Права беше, като каза, че ще ми хареса... Нещо повече, докосна ме където трябваше... И тотално ме отказа от пиърсинга...

Много смисъл имаше във всичко, което каза... "имаше", не, още има...
И така...

Ще ти пиша...
{}

morch said...

хехе, браво! ;)